Framgång och misslyckande

Och det här är min historia. Jag startade mitt eget företag för att stå på olika marknader och sälja mina egna målningar på 1990-talet. Då visste jag inte att jag startade mitt första företag, jag skulle bara sälja några målningar som jag målade.

Jag gjorde detta från 1992-99, och sedan presenterades jag MLM av min kära bror och var riktigt ansluten till det. Så jag började kämpa med MLM-företaget jag började arbeta med. Gjorde alla fel saker du kan föreställa dig att du gör. Men det lyckades så småningom och jag byggde en bra och stark organisation.

Då hade företaget jag arbetade i några problem och alla i min up-line och down-line slutade arbeta med företaget. Jag såg all min organisation försvinna framför mina ögon och därmed min inkomst. Det var svåra tider, men jag hade lärt mig någonting under mina år inom nätverksmarknadsföring (MLM). skam för personen som ger upp.

Till 2005 då jag fick stroke och allt gick helt i helvete. Mitt liv gick från lyckligt till totalt mörker på mindre än en dag. Jag undrade hur det här kommer att gå nu. Alla var ledsna, min familj och särskilt jag. Men jag gjorde tvärtemot vad någon kunde föreställa sig att ta det lugnt och bli frisk, då får vi se vad livet har att erbjuda. Herr Pettersson. Jag startade mitt eget företag.

JR Bussniess åren 2005-2011

Så jag och en MLM-kollega startade vårt eget försäljningsföretag, vilket var riktigt kul. Vi fick några bra kontrakt och började arbeta 120% och det gick långsamt, men säkert till framgång. Vi trodde det ändå. Tills ett företag som vi hade som kund gick i konkurs. Vilket inte var kul och de var vår största kund.

Min partner hoppade av och jag höll mig upptagen med olika projekt som biltvätt som fungerade bra men som inte gav tillräckligt med inkomster. Under den här tiden gjorde jag också försäljning och telemarketing till kunder som konsult. Som jag tyckte var väldigt roligt och jag lärde mig mycket om försäljning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *