Det förflutna

Min framgång och misslyckande

Jag har provat och gjort en hel del saker under min entreprenörsår, men inte riktigt hitta rätt förrän i början av året 2011. Jag hittade med hjälp av en kompis online marknadsföring och genom detta personliga varumärke, vilket är så roligt och vad jag gör nuförtiden.

Så småningom kan jag bara säga att det inte hade varit för den personliga utveckling jag började med för 21 år sedan. Jag hade försvunnit när jag fick stroke 2005.

Att ge upp är inte i mitt ordförråd, och det borde inte heller vara i ditt. Se alltid till att tänka glada positiva tankar och göra mot andra vad du vill att de ska göra mot dig.

Anledningen till att jag skrev dessa tankar; är att jag vill dela med mig av min egen erfarenhet och kunskap från livet och som företagare. Jag vill vara så transparent som möjligt med allt jag gör.

Jag kommer aldrig att hävda att mina tankar är absoluta sanningar. Det kommer bara att vara fragment av min synvinkel. Jag förstår att vi alla är på resa för ett bättre jag.

Och jag erkänner att allt handlar om att allt är sinnesvirus. Så min strävan blir att hitta sinnesvirus som tjänar mig själv tillväxt och förbättrar människors liv som mina handlingar kommer att påverka.

Alla människor är lika värda. Det finns ingen bättre än den andra. Det är vad jag gör med vad jag har som räknas.

Ser fram emot att få kontakt med dig.

Joachim Pettersson (The Samurai Marketer).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *